Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mechele: “PSG kwam niet over de middenlijn, wij stonden meer op hun helft dan omgekeerd”

© Q2

De verdediging van Club Brugge moest zich gisteravond slechts één keertje gewonnen geven tegen PSG en dan had het doelpunt nog kunnen en misschien zelfs moeten afgekeurd worden voor buitenspel. Brandon Mechele stond na afloop dan ook met gemengde gevoelens voor de camera.

“Het is heel erg klote, dit is balen. Ik denk dat we hier echt wel minstens een punt verdienden, misschien zelfs de drie punten. We gaven amper kansen weg en hebben eigenlijk veel kansen gehad, maar we scoren niet en dat is jammer. Ze kwamen niet over de middenlijn, wij stonden meer op hun helft dan omgekeerd. Echt balen”, klonk het bij een ontgoochelde Mechele.

“Die penalty? Ik denk dat dat intern zal besproken worden. Ik heb er niks over te zeggen. Het is jammer en een gemiste kans. We hadden hier een goeie zaak kunnen doen. Hier moet in de kleedkamer een woordje over gepraat worden, denk ik. Het is jammer. We zaten goed in de wedstrijd en hadden overal de boel goed onder controle. Spijtig dat je die goal slikt, maar wij hadden voldoende kansen om hier minstens een puntje te pakken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws