Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mbaye Diagne (voorlopig?) een flop bij Club, maar hij is niet de enige tegenvaller: “Verbijsterend”

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge mag terugblikken op een fantastische heenronde in de Jupiler Pro League. Tien zeges in veertien matchen – blauw-zwart heeft nog een match tegen Charleroi in het verschiet – en amper één nederlaag. En toch zijn er ook een paar negatieve puntjes bij de autoritaire leider.

Zo maakt Brugsch Handelsblad een voorlopige balans op die niet bepaald positief uitvalt voor twee spelers uit de Brugse selectie: “Lang lag Jelle Vossen hier in pole position. Verbijsterend hoe de Limburger, al zijn hele carrière een garantie op goals, week na week uit de selectie viel”, klinkt het.

“Maar in de eindsprint voor flop werd Vossen plots razendsnel voorbijgeflitst door een Senegalees met een ego zo groot als de Eiffeltoren. Mbaye Diagne zorgde op zijn eentje voor serieuze barsten in de happy family Club Brugge. Toch wel dé flop van de hele klas, zeker?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws