Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mats Rits ziet stunt door de vingers glippen: “Ons plan is voor 95% gelukt, tegengoal was die 5%”

© Play Sports

Eén voor één baalden ze gisteravond als een stekker na die onverdiende nipte nederlaag in het Parc des Princes van Europese grootmacht PSG. De spelers van Club Brugge deed het 90 minuten voortreffelijk, maar een veelbesproken penaltymisser van Mbaye Diagne gooide roet in het eten. Geen punt, geen stunt.

“Het is enorm frustrerend. Ik denk dat we hier een zeer goeie partij spelen, alleen de goal ontbreekt.. Het plan dat we voor ogen hadden, is voor 95% gelukt, de tegengoal was die 5%. Ik denk dat we zeker de evenknie waren van PSG. We hebben de kansen gehad en er niet al te veel weggegeven. Zij scoren eigenlijk uit een halve kans met een bal die afwijkt, dat geluk was er vandaag (gisteravond, red.) niet”, vertelde Mats Rits na afloop bij Q2.

“Dat we ook nog een penalty missen, is jammer. Hoe dit is kunnen gebeuren, weet ik ook niet. We gaan dit intern bespreken. Er is een lijst bij ons, maar ik wil daar voor de rest niks over zeggen. Dat is iets dat we intern in de kleedkamer zullen bespreken. De coach was inderdaad heel kwaad, maar we houden dit intern en zullen er daar over babbelen. We hebben een aantal kansen gehad om te scoren, maar het was net niet en die penalty moet binnen. Het is jammer want we verdienden absoluut meer.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws