Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mata windt er geen doekjes om: “Galatasaray is match van het jaar” en “Zelfs tweede plaats nog mogelijk”

 © Play Sports

De poulefase van de Champions League halen, was al een ferme krachttoer van Club Brugge, maar de derde plaats pakken in een loodzware poule én nog tot de slotspeeldag mathematisch meedoen voor de tweede plek zou pas echt straf zijn. Dat beseft ook sterkhouder Clinton Mata.

“Galatasaray is de match van het jaar, zonder twijfel. En met de campagne die we tot nu toe al gespeeld hebben, kan alles. Zelfs de tweede plaats is nog mogelijk. Real Madrid en PSG spelen nog tegen elkaar en we hebben nog een thuiswedstrijd na dinsdag”, ziet onze beresterke verdediger het helemaal zitten.

“Elke grote ploeg die meedoet in de Champions League moet ambitie tonen. Ik heb er nog nooit gespeeld, maar we zien wel hoe het loopt. Het belooft alvast een match op karakter te worden zoals we er al gespeeld hebben tegen Real en PSG. We gaan voor het beste resultaat. We willen daar winnen en vooral niet verliezen”, besluit Mata op de clubwebsite.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws