Loïs Openda grote uitblinker in stuntzege van Jonge Duivels tegen Duitsland

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans
© Proximus Sports

De interlandbreak is het ideale moment om op adem te komen, maar dat geldt natuurlijk niet voor onze Brugse internationals. Een van hen is Loïs Openda, die gisteren in actie kwam met de Belgische beloften.

Onze nationale U21 keken met Duitsland een taaie en sterke tegenstander in de ogen, maar Openda en co lieten zich niet van de wijs brengen. Integendeel zelfs, de Jonge Duivels haalden het op Duitse bodem zelfs met 2-3. En jawel, grote uitblinker van de avond was onze 19-jarige spits. Loïs Openda zorgde voor de 1-2 en de 1-3 en kroonde zich zo tot matchwinnaar.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws