Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

KV Oostende-coach wilde rood voor Dennis: “Hij brak bijna een been”

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge won met 2-0 van KV Oostende. Na afloop reageerde KVO-coach Kåre Ingebrigtsen tegenover Sporza.

“Ik vond dat we in de eerste helft zeer goed speelden”, begint Ingebrigtsen “We verdedigden goed en we hadden ook kansen op de counter. In deze wedstrijd moet je je kansen omzetten en dat hebben we niet gedaan. Club had het geluk dat wij niet hadden. Hun doelpunten verdienden geen schoonheidsprijs, maar dat was het verschil tussen de twee teams vandaag.”

“Tot aan de rode kaart deden we het heel goed. Met 11 is het al moeilijk, met 10 wordt het nog moeilijker. Wat ik van de rode kaart vond? Als de VAR Dennis voor een gelijkaardige fout niet van het veld stuurt, dan moeten ze alles toch nog eens nakijken. Die laatste overtreding was de ergste. Hij brak bijna het been van Andrew (Hjulsager, red.). Hij heeft een serieuze schram van 15 centimeter. De beelden spreken voor zich.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws