Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jan Mulder over penalty die Club incasseert: “Hij duikt ook, dit is een halve schwalbe”

Jan Mulder (analist)

Was de penalty die Club Brugge vandaag incasseerde op de Bosuil terecht of niet? De meningen zullen ongetwijfeld verdeeld zijn en ook de analisten in Studio Live vonden het een moeilijk geval.

“Het is een heel licht contact, hé. Ik denk dat je hier zeker niet kan zeggen dat het 100% penalty is, maar je kan ook niet zeggen dat er geen contact is geweest”, oordeelt Eric Van Meir. “Dit is een jeugdzonde van Kossounou, hij moet niet tackelen, maar meelopen, zijn lichaam tegen dat van Mbokani zetten en hem afblokken”, vindt Marc Degryse van zijn kant.

“Zeker een ervaren speler als Mbokani gaat liggen als hij dit voelt”, vult Imke Courtois aan. “Maar, hij duikt ook”, vindt Jan Mulder op zijn beurt. “Hij moet eigenlijk een penalty én tegelijk een gele kaart krijgen. Dat zou mogelijk moeten zijn want dit is een halve schwalbe. Hij raakt hem heel licht. Die tackle was het niet, maar hij tilt daar nog even zijn teen op en die komt aan Mbokani. Tja…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws