Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik kon Mbaye Diagne eigenlijk wel een beetje begrijpen”

 ©  Q2

De storm is intussen gaan liggen, maar anderhalve week geleden werd Mbaye Diagne keihard aangepakt na zijn dure penaltymisser tegen PSG. Niet in het minst omdat hij die strafschop nooit had mogen trappen. En toch is er ook begrip voor wat onze Senegalese spits deed in Parijs.

“Ik kon Mbaye Diagne eigenlijk wel een beetje begrijpen. Een spits wil altijd scoren en dat liep niet vlot bij hem. Hij dacht: vertrouwen opdoen. Maar je mag je natuurlijk nooit boven het team stellen”, geeft topvoetbalster Tessa Wullaert in Krant van West-Vlaanderen haar kijk op de zaak. “Philippe Clement zal dat evenwel perfect oplossen, daar ben ik heel zeker van.”

Bij de Red Flames heeft zo’n strafschopincident zich nog niet voorgedaan, al was er bij onze nationale damesploeg onlangs wel een fase die enigszins vergelijkbaar was: “Tegen Litouwen gebeurde ook zoiets. Normaal neem ik in een bepaalde zone de vrije trappen, maar plots meldde zich een andere speelster. Het stond al 5-0, ik dacht: ‘laat maar. Maar indien het nog 0-0 had gestaan, had ik wél gereageerd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws