Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het gaat hard voor Wesley: eerst droomtransfer, nu ook Braziliaans international

Wesley Moraes hartje (Club Brugge - Charleroi)

Wesley Moraes beleeft een sprookje. De Braziliaanse spits die de voorbije seizoenen uitgroeide tot een publiekslieveling op Jan Breydel versierde afgelopen zomer een droomtransfer naar Aston Villa en mag zich nu ook Braziliaans international noemen.

De 22-jarige targetman die in Jan Breydel twee keer de landstitel veroverde in 3,5 seizoenen mag luidop dromen van zijn eerste speelminuten bij de Seleção en dat in oefeninterlands tegen Argentinië (15/11) en Zuid-Korea (19/11). En daar is Wesley uiteraard maar al te gelukkig mee, ook al profiteert hij vooral van de afwezigheid van een aantal spelers.

“Hier heb ik altijd van gedroomd. Nu kan ik het waarmaken. Dat het meteen tegen Argentinië is, maakt het bijzonder. Ik ben altijd met mijn voeten op de grond gebleven en dat zal nu niet anders zijn, maar ik ga mijn stinkende best doen om te tonen dat ik het Braziliaanse elftal iets kan bijbrengen”, citeert Het Laatste Nieuws onze gewezen aanvaller.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws