Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hein Vanhaezebrouck en FCB-supporters zijn het roerend eens: “Echt waar, triestige scheidsrechter”

Hein Vanhaezebrouck haalt uit naar Anderlecht-fans

Het moet gezegd: de arbitrage was vanavond alweer niet bepaald onberispelijk. De Slowaakse scheidsrechter Ivan Kružliak zwaaide te pas en te onpas met kaarten en legde het spel haast voortdurend stil. Als klap op de vuurpijl zag hij enkele smerige fouten van thuisspelers van Galatasaray door de vingers én trakteerde hij Krépin Diatta en Clinton Mata op een rode kaart. Hein Vanhaezebrouck en de FCB-fans geloofden hun ogen niet.

De ex-trainer van AA Gent en Anderlecht was vanavond cocommentator voor VIER en toen zelfs Clubcoach Philippe Clement een kwartier voor affluiten geel onder de neus geduwd kreeg voor protest na een vermeende fout van de jonge invaller Charles De Ketelaere had analist Hein Vanhaezebrouck het helemaal gehad met de trieste spelleiding.

“Nu gaat hij Philippe Clement geel geven. Echt waar, triestige scheidsrechter. Die man fluit veel te veel om een match in de Champions League te kunnen leiden”, klonk het tijdens de match. Ook commentator Bart Raes kon zijn ongenoegen niet bedwingen bij de bewuste fase: “Niks aan de hand! Neen, helemaal niks aan de hand! Tot ergernis van Clement die dat aangeeft: het is een duik.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws