Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heeft Club grote fout gemaakt op transfermarkt? “Toen ze hem haalden, wist iedereen dat het een heel lastige jongen is”

© Club Brugge

Hij belandde pas helemaal in het slot van de zomermercato bij Club Brugge en op dat moment werden er al twijfels geuit bij het karakter van Mbaye Diagne. De van Galatasaray gehuurde goaltjesdief viel in het verleden namelijk al vaker in negatieve zin op en versleet al heel wat clubs. Heeft blauw-zwart een fout gemaakt door hem aan te trekken?

Jan Mulder had er gisteren het volgende over te zeggen bij Q2: “Die Diagne is teleurgesteld voor zijn eigen ego en als Hans Vanaken had gemist zou hij het verschrikkelijk hebben gevonden voor de club. Dat is het grote verschil tussen die twee spelers, ik vind het echt onverdraaglijk. Het is onbegrijpelijk. Vanaken was gedegouteerd en wilde zijn aanvoerdersband afdoen, maar waarom eist hij die bal niet op? Kijk, van Hans begrijp ik het nog wel, maar die hele ploeg had Diagne van die penaltystip moeten wegtrekken”, aldus de Nederlandse analist.

“Dit was nu niet doorslaggevend voor het bereiken van de volgende ronde of het winnen van de Champions League, maar dit doorbreekt wel een enorme inkomstenbron. Dit is betaald voetbal, niet zomaar een beetje sjotten op zaterdagochtend, die Diagne valt niet meer te handhaven. Als je weet wat ze er allemaal moeten voor doen en dan komt er iemand die alles aan zijn laars lapt qua discipline van een team, dat kan niet. Misschien houdt Clement wel van zijn reputatie, want hij had die reputatie vooraf al. Toen ze hem haalden, wist iedereen dat het een heel lastige jongen is.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws