Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Harde kern PSG dreigt met boycot van Champions League-match Club Brugge’

Champions League

De harde supporterskern van PSG dreigt met een boycot van de Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge. Zo willen de fans hun ongenoegen uiten over aanhoudende intimidatie en provocatie van de politie en bewakingsfirma Olips.

Het Collectif Ultras Paris (CUP) ligt in de clinch met PSG. Ze voelen zich geprovoceerd door de politie en bewakingsfirma Olips. Die laatste zorgt voor de veiligheid in het blok waar de CUP zit en voor de begeleiding naar de uitwedstrijden.

‘Ook de vraag om een stadionverbod voor Lahoucine Zerari, een naaste van de CUP-voorzitter Romain Mabille, is in erg slechte aarde gevallen’, klinkt het in Het Laatste Nieuws. Het ziet er dus naar uit dat Club Brugge de harde kern al niet hoeft te vrezen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws