Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gert Verheyen mild voor Mata, maar streng voor Diatta: “Ik krijg dit met mijn verstand niet meer uitgelegd”

Gert Verheyen (analist)

Ook Gert Verheyen keek gisteravond aandachtig naar Galatasaray-Club Brugge en zag hoe Clinton Mata en Krépin Diatta op een domme en overbodige manier van het veld werden gestuurd na de dolle viering van het doelpunt van laatstgenoemde winger in het slot van de match.

Ons Clubicoon, die zelf flink wat Europese avonturen beleefde met blauw-zwart, laat in Het Nieuwsblad zijn licht schijnen over wat er in de toegevoegde tijd gebeurde: “De rode kaart van Mata was dikke pech. Je ziet wel vaker een speler tegen een cornervlag schoppen. Hij had het ongeluk dat die vlak niet tot aan de grond plooide maar middendoor brak en het vlagje verloor. Normaal krijg je daar geen geel voor”, aldus Verheyen.

“Maar dat Diatta zijn truitje uittrok en bij het verlaten van het veld dan nog hetzelfde gebaar als Lamkel Zé tegen AZ deed… Tja, spelers kopiëren elkaar. Het toont aan dat het managen van spelers als trainer een fulltime job is geworden. Je kan alles nog zo goed uitleggen, je moet toch maar hopen dat het elke keer weer goed komt”, klinkt het streng.

“Even nadenken, is dat zoveel gevraagd? Ik krijg dit met mijn verstand niet meer uitgelegd. Je maakt het moeilijk voor je eigen ploeg én voor jezelf, want daardoor speelt hij niet tegen Real Madrid. Stom.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws