Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eerste basisplaats voor Diagne, maar geen goal: “Ik blijf werken om de volgende matchen wél te scoren”

©  Play Sports

Afgelopen woensdag liet hij in Waregem al een paar grote kansen onbenut, maar pikte hij finaal toch nog zijn goaltje mee, maar gisteravond tegen Kortrijk bleef Mbaye Diagne bij zijn allereerste basisplaats droog staan. Nochtans kreeg hij opnieuw enkele wenkende kansen om toch minstens één keer te scoren.

De Senegalese centrumspits kon de netten niet doen trillen en werd na goed een uur naar de kant gehaald door Philippe Clement. “Het doet pijn om die kansen te missen, maar dat gebeurt in het voetbal. Ik blijf alvast werken om de volgende matchen wél te scoren. Ik nam het misschien iets te makkelijk op, ik dacht dat ik ze al gemaakt had. Ik weet dat ik daar nog meer inspanning moet in stoppen, maar het belangrijkste is dat we winnen vandaag”, laat Diagne optekenen op de clubwebsite.

https://twitter.com/Vincent_VB23/status/1190730961119535106

“Een spits als ik moet deze kansen afwerken. Ik moet meer beschikbaar zijn voor mijn medespelers en actief meevoetballen. De coach zei me bij mijn wissel dat ik goed gewerkt had en dat ik niet meer aan de gemiste kansen moet denken. Starten is natuurlijk ook anders dan invallen. Ik heb mijn speelminuten nodig. In de eerste helft heb ik alles gegeven en de tegenstander was vermoeid in de tweede helft. Als je dan als frisse spits kan invallen, heb je het net iets makkelijker”, besluit het rugnummer 10.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws