Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diatta en Mata leggen uit waarom ze zo fel uit hun dak gingen bij doelpuntenviering

© Club Brugge

Wat bezielde Krépin Diatta en Clinton Mata gisteravond? Een vraag die heel wat mensen en analisten zich stelden na afloop van het gelijkspel in Galatasaray. Wel, onze spelers hadden blijkbaar een goeie reden om zo heftig te vieren, zo vertelden ze na de match aan de pers.

“Ik ga in de fout. Ik had niet zo mogen reageren. Het was moeilijk om mijn emoties onder controle te houden en dan doe je zoiets. Ik dacht echter niet dat ik er geel voor zou krijgen. Maar het was een uiting van vreugde. Geloof me: in Istanbul spelen is geen pretje, je wil niet weten wat ze ons tijdens de wedstrijd allemaal hebben toegeroepen. Zo een helse sfeer heb ik nog nooit meegemaakt”, liet Clinton Mata optekenen bij Sportwereld.

Ook bij de scorende Krépin Diatta speelde zijn eergevoel op want de Turkse fans waren niet bepaald lief voor onze Senegalese flankaanvaller: “Ik wist dat ik al geel had gepakt, maar met mijn gebaar wilde ik de fans die me al de ganse match hadden uitgejouwd van antwoord dienen. Ik wilde hen mijn mentale sterkte tonen”, luidt het bij onze Afrikaanse held.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws