Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dennis over zijn toekomst bij Club Brugge: “Eerst moet ik iets winnen”

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

Emmanuel Dennis is niet zeker voor de Europese clash met Paris Saint-Germain. De aanvaller praat onder meer over zijn toekomst in een interview met Het Nieuwsblad.

Dennis ambieert het hoogste, maar wil eerst prijzen pakken met Club Brugge. “Eerst moet ik iets winnen. De titel of de beker. Daarna? Wie weet. De Champions League is een van de grootste voetbalcompetities, maar hoeveel wedstrijden speel je zo per jaar. Zes? Acht? Als je geluk hebt tien.”

De aanvaller wil nu vooral zoveel mogelijk wedstrijden spelen en ervaring opdoen. “Om beter te worden als voetballer moet je voortdurend zulke wedstrijden spelen. Daarom moet je naar een grotere competitie gaan. In afwachting is België een goeie competitie. Met een hoog tempo en veel fysiek”, aldus Dennis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws