Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Denk niet dat een Belgische ploeg dit al heeft kunnen doen tegen een van de sterkste ploegen in Europa”

 © Q2

Na de memorabele match in Parijs was het reikhalzend uitkijken naar de reactie van Simon Mignolet, onze topdoelman die altijd een glasheldere en intelligente analyse in petto heeft. Hoe kijkt hij terug op die bewogen, maar toch ook onvergetelijke avond in Parijs?

“Dat ik woest was bij het binnenkomen? Dat is logisch als je met lege handen naar huis moet na zo’n wedstrijd want ik vind dat we toch iets verdienden. We hebben net als in Madrid een heel goeie wedstrijd gespeeld. We hebben getoond dat we kunnen meedoen met de grote jongens. We hebben PSG zelfs pijn kunnen doen, kansen gecreëerd en ook goed verdedigd want we hebben niet zoveel weggegeven. Dan hoop je een punt te pakken of zelfs meer”, liet Mignolet optekenen bij Q2.

“Spijtig genoeg zat het er niet in en dat is natuurlijk frustrerend want met de wedstrijd die je gespeeld hebt en het werk dat iedereen heeft gedaan, hoop je iets mee te pakken en die plaats voor de Europa League veilig te stellen. Het is niet leuk, maar anderzijds moeten we terecht trots zijn op de manier waarop we gevoetbald hebben. Ik denk niet dat een Belgische ploeg dit in het verleden zo al heeft kunnen doen tegen toch wel een van de sterkste ploegen in Europa. Bij PSG zullen ze wel beamen dat ze het niet makkelijk hebben gehad”, is onze doelman overtuigd.

En dan was er nog die fameuze gemiste penalty: “Hoe dat kan? Kijk, we gaan dat intern bespreken en aanpakken zoals het moet. Ik ga daar niet over spreken voor de televisiecamera’s, dat is niet het moment en ook niet de plaats. We zullen dat in de kleedkamer doen. Dat ik woest was? Zoals ik zeg: we gaan dat intern bespreken en aanpakken. Het is niet de bedoeling om dat in de media te gaan doen, dat lost ook niks op. Het belangrijkste is dat we onthouden dat we hier een geweldige wedstrijd hebben gespeeld tegen PSG in de Champions League. Daar kunnen we ons aan optrekken en dat kunnen we meenemen naar de Belgische competitie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws