Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simon Deli komt met verzoenende post op Instagram: “Vergeef hem, we winnen en verliezen samen”

Na het gedoe over de penaltyklucht in het Parc des Princes is het hoog tijd om de rangen te sluiten, dat moet ook Simon Deli gedacht hebben. Onze 28-jarige centrale verdediger, die op korte tijd al wat gezag en krediet heeft opgebouwd in de kleedkamer, kwam al snel met een verzoenende post op de proppen.

De beresterke Ivoriaan heeft net als Mbaye Diagne een erg grote invloed op de Afrikaanse spelers in de kleedkamer, zo kijken jongens als Percy Tau en Krépin Diatta op naar beide ervaren spelers. De boodschap van Deli, die woensdagavond net als Emmanuel Dennis niet te zwaar wilde tillen aan de frats van Diagne, is ook aan de blauw-zwarte supporters gericht.

“Mijn oprechte excuses voor het resultaat van gisteravond, beste fans. We zijn een team en een familie, we winnen en verliezen samen. We moeten als een hechte groep bij elkaar blijven om onze doelen te bereiken. Ontzettend bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun. We zijn op de goeie weg en geboren om te schitteren”, luidt het op Instagram.

De reacties van de fans waren echter niet mals en dus vond Simon Deli het nodig om te reageren en zijn Senegalese ploegmaat in bescherming te nemen: “Sorry, dit zal in de toekomst niet meer gebeuren. Vergeef hem. Het was een fout en hij zal hieruit leren. We zijn een familie en dus moeten we samen sterk blijven.” Nog opvallend: de excuses van Mbaye Diagne werden op de sociale media positief onthaald door zijn Afrikaanse ploegmaats.

© Instagram Simon Deli
© Instagram Simon Deli
© Instagram Mbaye Diagne
© Instagram Mbaye Diagne

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws