Club zakt met 23 spelers af naar Parijs, ook twee onzekere pionnen zijn erbij

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

Morgenvroeg stapt Club Brugge op het vliegtuig richting Parijs voor de vierde opdracht in de Champions League. Philippe Clement en zijn technische staf zullen alvast vergezeld worden door 23 spelers.

Meest opvallende namen in de selectie zijn die van Dion Cools en Jelle Vossen, onze twee Belgische spelers komen dit seizoen amper aan de bak. Zijn er ook bij voor de afreis: Simon Deli, die afgelopen zaterdag tegen Kortrijk vroegtijdig de strijd moest staken, en Emmanuel Dennis. Onze onvoorspelbare (flank)aanvaller zat afgelopen weekend zelfs niet op de bank en wordt klaargestoomd voor de match van woensdag tegen PSG.

Laaste nieuws

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.

“Er klinkt niet alleen André Hazes in de kleedkamer”

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Teammanager Dévy Rigaux laat...

Jan Mulder laat zich horen over het verdere verloop van de competitie

Jan Mulder ziet af nu er geen voetbal is. Samen met Marc Degryse hield hij een videochat voor Het Laatste Nieuws.

Komt deze oude bekende terug naar Jan Breydel?

Nu de competities overal stilliggen, gonst het van de transfergeruchten. Het Turkse Haberler meldt dat Ryan Donk terug naar Club Brugge zou...