Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge gaat verrassend onderuit tegen Galatasaray in Youth League

© Club Brugge

De U19 van Club Brugge is verrassend onderuit gegaan op het veld van Galatasaray. Daardoor is er nog geen zekerheid over de volgende ronde voor de beloften van Blauw-Zwart.

Club Brugge staat samen met Real Madrid aan kop in de groep met een negen op vijftien, Club heeft nu wel een match meer. Het is echter Galatasaray dat verrassend op voorsprong kwam. Na een te korte terugspeelbal is het Yildrim die de score kon openen voor de Turken.

In de tweede helft kon Club Brugge langszij komen. De Wolf kopte de 1-1 tegen de netten. Een kwartier voor het einde kwam de thuisploeg weer op voorsprong via Fettahoglu. Enkele minuten later kreeg Gala-aanvoerder Evren zijn tweede gele kaart en moest Cim Bom verder met tien. De eindstand bleef echter op 2-1 steken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws