Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement ziet invaller solliciteren naar basisplaats: “Hij heeft inderdaad een topwedstrijd gespeeld”

Philippe Clement op persconferentie

Hans Vanaken zijn aandeel in de overtuigende 3-0 zege tegen KV Kortrijk was niet min, maar wat ook gezegd van Siebe Schrijvers? Onze andere vaardige Limburger speelde vanop rechts een dijk van een match en bekroonde zijn prestatie met een wondermooie assist.

Ook Philippe Clement kon na de match niet naast de uitmuntende 90 minuten van de 23-jarige schaduwspits kijken: “Siebe Schrijvers heeft inderdaad een topwedstrijd gespeeld. Toen ik anderhalf jaar geleden bij Genk zat, heb ik veel met hem gediscussieerd over zijn positie”, klinkt het bij Sporza.

“Hij wilde enkel op de 10 spelen, terwijl ik ervan overtuigd was dat hij op de flank ook goed kon zijn. Vandaag bewijst hij dat hij die rol prima kan invullen. Een grote stap vooruit voor zijn carrière”, oordeelt onze coach.  

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws