Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement ziet één minpunt tegen Moeskroen: “Ik zou de supporters op zo’n avond graag meer verwennen”

© YouTube Club Brugge

Philippe Clement zag zijn team vanavond niet flitsen, maar een kopbalgoal van de onvermijdelijke Hans Vanaken volstond voor drie zuinige punten tegen Moeskroen. Als coach kan je niet anders dan tevreden zijn over de bijzonder vlotte gang van zaken in de competitie.

“Het is een positieve avond. We hebben nu 39 op 48, dat is een fantastische statistiek. Het is lang geleden dat een ploeg dat gedaan heeft, vooral dan in combinatie met Europees voetbal. Het enige minpunt is dat ik de supporters op zo’n avond graag meer zou verwennen. Helaas is dat niet gelukt, al hebben mijn spelers er wel alles aan gedaan om dat wel te doen”, vertelde Clement na afloop op de persconferentie.

“Ik heb veel respect voor wat Moeskroen de voorbije maanden laten zien heeft en daarom had ik gevraagd om volle gas te beginnen. Dat resulteerde al meteen in een prima kans na 15 seconden. Daarna ontwikkelden we een goed tempo en veel kansen. Moeskroen probeerde het ons moeilijk te maken met hoge druk, maar mijn spelers hebben het goed opgelost. Tijdens de tweede helft hoop je snel die tweede goal te scoren, maar jammer genoeg lukte dat niet. Al hebben we ook niets meer weggegeven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws