Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement waarschuwt: “Galatasaray wil oorlog maken”

Club Brugge won zakelijk met 2-0 van KV Kortrijk. Komende week staat het belangrijke Champions League-duel met Galatasaray op het programma. Coach Philippe Clement blikt vooruit op de webstek van Club Brugge.

Luyindama is maanden out bij de Turkse club. “Galatasaray heeft een heel grote kern dus als er een paar geblesseerden zijn, hebben ze serieuze vervangers klaarstaan. Voor hen wordt het de match van alles of niks, zij moeten die winnen of bij 0-0 hebben ze ook nog mogelijkheden. Ik spreek uit ervaring dat het daar altijd een heetgebakerde sfeer is en mijn spelers gaan er klaar voor moeten zijn.”

Clement waarschuwt zijn manschappen “Galatasaray zal oorlog willen maken tegen ons zoals ze ook tegen Real Madrid en PSG in Istanbul deden. We weten dat het een hete avond zal worden voor ons, maar we willen ons tonen en kunnen ons kwalificeren voor de Europa League en wie weet de laatste wedstrijd tegen het grote Real Madrid spelen en strijden om de twee plaats in de groep.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws