Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement stelt ambities van Club Brugge bij: “Het is alles of niets”

Club Brugge is aan een sterk seizoen bezig. Coach Philippe Clement stelt de ambities bij en geeft op een persconferentie aan wat de doelen van Blauw-Zwart nu zijn.

Clement blijft de lat hoger en hoger leggen bij Club Brugge. “De ambities zijn bijgesteld, inderdaad. Eerst wilden we enkel de poules van de Europa League halen, dan wilden we stunten, wat gelukt is. Nu hopen we de lat nog wat hoger te kunnen leggen.”

Club Brugge speelt nog 9 matchen voor de winterstop. “9 matchen in 34 dagen is zwaar”, gaat Clement verder. “Het is ook een optelsom na de vele matchen die we al gespeeld hebben dit seizoen. We zullen moeten kijken om altijd frisse spelers op te stellen. Het is de volgende weken alles of niets, zowel in Europa als in de Beker.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws