Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement over verbannen Diagne: “Dat wil ik duidelijk stellen”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Mbaye Diagne is nog steeds niet opgenomen in de selectie van Club Brugge. Coach Philippe Clement laat zich op een persconferentie uit over zijn veelbesproken aanvaller.

Na het incident op PSG kreeg Diagne weer minuten in de oefenwedstrijd tegen Sporting Charleroi. “Diagne speelde in de oefenmatch tegen Charleroi, dat was een training voor mij. Ik wil wel duidelijk stellen dat voor zijn match in Parijs hij zich wel toonde op training, anders zou hij geen minuten gekregen hebben.”

“Echt spijtig dat hij in Parijs zijn eigen ruiten heeft ingegooid, want hij was net aan het groeien en zich in de ploeg aan het werken. Nu is het aan hem om zich op training te bewijzen en hard te werken, opdat ik hem weer selecteer. Het is heel simpel: ik beslis wanneer hij er terug bijkomt. Dat hij nu niet bij de selectie zit, zegt voldoende”, wordt Clement geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws