Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement neemt ook geschorste Ruud Vormer mee naar Turkije: “Daarom moest hij mee van mij”

 ©  Club Brugge

Hij mag dan wel geschorst zijn morgenavond, toch reisde Ruud Vormer vandaag mee af naar Turkije. Philippe Clement legde dan ook aan de pers uit waarom hij een speler mee op het vliegtuig zette die morgen hoe dan ook vanop het strafbankje moet toekijken.

“Ruud is gewoon heel belangrijk voor de groep en voor de club. Daarom is hij ook kapitein. Hij speelt een goed seizoen en daarom is het jammer dat hij er niet bij is. Maar elk procent en detail, ook naast het veld, kan ons helpen want van zo’n details kan het gewoon afhangen”, aldus Clement.

“Daarom moest hij mee van mij, ondanks het feit dat het hem ook wel pijn doet dat hij er niet bij kan zijn in de kleedkamer voor de wedstrijd of op het veld. Er is echter vandaag en ook morgen een rol voor hem weggelegd”, liet Philippe Clement optekenen op de persconferentie en bij VTM.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws