Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement laat zich niet uit zijn kot lokken: “Zou liever hebben dat je daar ook paar vragen over stelt”

© Q2

Dat je als trainer kookt van woede als een van jouw spelers de afspraken negeert, is logisch, maar Philippe Clement liet zich na de zure 1-0 nederlaag in en tegen PSG niet van zijn stuk brengen. Hij wilde vooral het positieve benadrukken en niet voor de camera’s stilstaan bij de penaltyfase met schlemiel Mbaye Diagne in de hoofdrol.

“Dat ik heel kwaad ben? Ik ben in de eerste plaats heel fier op mijn groep en ik hoop dat men na deze wedstrijd niet alleen gaat spreken over dat ene incident. Dat zijn dingen die we binnenskamers regelen. Ik hoop dat iedereen veel meer spreekt over de manier waarop Club hier gevoetbald heeft, over de manier waarop mijn spelers hebben durven voetballen tegen een van de beste teams in de wereld”, aldus Clement bij Q2.

“Het zou heel spijtig zijn als al die goeie dingen van vanavond tenietgedaan worden door vijf seconden in een match. Die zaken zijn mijn verantwoordelijkheid, om daar de juiste conclusies uit te trekken naar de toekomst toe. Waarom Diagne dat doet? Waarschijnlijk omdat hij wil scoren, maar dat is dan de foute reactie. Dat is een heel dure rekening van vanavond, maar ik zou liever hebben dat je ook eens een paar vragen stelt over het voetbal dat de jongens gebracht hebben want dat ze verdienen ze.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws