Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement kan niet lachen met rode kaarten: “Dit zal hen in de toekomst niet meer overkomen”

 ©  Q2

Eerst juichen en dan vloeken, dat is wat Philippe Clement gisteravond ongetwijfeld zal gedaan hebben na de belangrijke gelijkmaker van zijn ploeg. De coach zag immers hoe twee van zijn spelers op een domme manier een rode kaart pakten in alle tumult en euforie na de 1-1.

“Het is zonde en totaal onnodig wat er met Mata en Diatta is gebeurd, ik heb het daar in de spelersgroep al over gehad. Dat zijn kaarten die voor niks nodig zijn, dat is waarschijnlijk de adrenaline van het moment. Dit zijn jonge spelers, zeker Diatta, die uit deze dingen moeten leren”, aldus Philippe Clement.

“Dat zal hen in de toekomst ook niet meer overkomen, net zoals het onze kapitein niet meer zal overkomen om iets te zeggen als hij een kaart krijgt, denk ik”, reageerde Clement bij VIER. “Uiteraard is het jammer dat deze kaarten getrokken werden. Hierdoor missen ze beiden de wedstrijd tegen Real Madrid. Dat is op zich al een zware straf.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws