Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

BREAKING: Club Brugge zet Mbaye Diagne op non-actief, spits vliegt uit de A-kern

Twitter Club Brugge

Het zat er een beetje aan te komen en intussen lijkt het verhaal van Mbaye Diagne blij Club Brugge volledig afgelopen. De 28-jarige Senegalees wordt door blauw-zwart op non-actief gezet en vliegt uit de A-kern, dat schrijft althans Het Laatste Nieuws.

Het enfant terrible, dat sinds zijn komst naar Brugge vooral op een negatieve manier de aandacht trok, zal bij Club wel nog een individueel programma mogen volgen, zo tweet en schrijft HLN-Clubwatcher Tomas Taecke. De kans dat we de targetspits nog aan het werk zullen zien, lijkt zo goed als nihil.

Mbaye Diagne werd de voorbije matchen – na zijn veelbesproken penaltymisser in Parijs – al uit de selectie gelaten door trainer Philippe Clement en die lijkt het nu helemaal gehad te hebben met de huurling met een handleiding van het Turkse Galatasaray. De voorbije dagen werd er al volop gespeculeerd over een terugkeer naar zijn moederclub.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws