Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brandon Mechele verwoordt blijdschap bij Club: “Dit voelt aan als een overwinning”

 © VIER

Met een meer dan verdiend punt op het veld van Galatasaray staat Club Brugge op één wedstrijd van een verlengd verblijf in Europa. Brandon Mechele had vanavond alvast een groot aandeel in het 1-1 gelijkspel in Turkije, onze centrale verdediger speelde een beresterke partij.

“Het voelt aan als een overwinning, hé, zo in de laatste minuten scoren. Het is zalig, echt waar! Die vroege tegengoal? We waren niet zo scherp aan de wedstrijd begonnen, vond ik. We verloren redelijk wat duels en we slikten dan ook ongelukkig die tegengoal, maar we zijn blijven voetballen, hebben redelijk wat kansen gecreëerd en hebben ook bijna niks weggegeven vandaag”, vertelde onze Rode Duivel na afloop voor de camera van VIER.

1-1 is een uitstekend resultaat, maar Club had misschien toch op een zege gehoopt: “Er zat misschien wel meer in, denk ik. Het is jammer dat het helemaal op het einde moest gebeuren, maar het is nu zo. We hadden voldoende kansen om te scoren. We zeiden op voorhand dat we efficiënt moesten zijn en dat waren we vanavond in mindere mate, al scoren we wel. Dit is in ieder geval een dik verdiend punt”, aldus Brandon Mechele.

“Dat we hier hadden kunnen winnen? Misschien hadden we hier wel moeten winnen zelfs. We hopen nu dat we die derde plaats kunnen vasthouden, we zullen zien.” Club ontvangt op de slotspeeldag Real Madrid, dat al zeker is van kwalificatie, met één punt bonus op Galatasaray.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws