Brandon Mechele verwoordt blijdschap bij Club: “Dit voelt aan als een overwinning”

 © VIER

Met een meer dan verdiend punt op het veld van Galatasaray staat Club Brugge op één wedstrijd van een verlengd verblijf in Europa. Brandon Mechele had vanavond alvast een groot aandeel in het 1-1 gelijkspel in Turkije, onze centrale verdediger speelde een beresterke partij.

“Het voelt aan als een overwinning, hé, zo in de laatste minuten scoren. Het is zalig, echt waar! Die vroege tegengoal? We waren niet zo scherp aan de wedstrijd begonnen, vond ik. We verloren redelijk wat duels en we slikten dan ook ongelukkig die tegengoal, maar we zijn blijven voetballen, hebben redelijk wat kansen gecreëerd en hebben ook bijna niks weggegeven vandaag”, vertelde onze Rode Duivel na afloop voor de camera van VIER.

1-1 is een uitstekend resultaat, maar Club had misschien toch op een zege gehoopt: “Er zat misschien wel meer in, denk ik. Het is jammer dat het helemaal op het einde moest gebeuren, maar het is nu zo. We hadden voldoende kansen om te scoren. We zeiden op voorhand dat we efficiënt moesten zijn en dat waren we vanavond in mindere mate, al scoren we wel. Dit is in ieder geval een dik verdiend punt”, aldus Brandon Mechele.

“Dat we hier hadden kunnen winnen? Misschien hadden we hier wel moeten winnen zelfs. We hopen nu dat we die derde plaats kunnen vasthouden, we zullen zien.” Club ontvangt op de slotspeeldag Real Madrid, dat al zeker is van kwalificatie, met één punt bonus op Galatasaray.

Laaste nieuws

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Extra vroege en late matchen: dit zijn de plannen van Eleven Sports

Nu Antwerp de mediadeal als laatste goedkeurde, kan Eleven Sports aan volgend seizoen beginnen. Een opmerkelijke wijziging zijn de wedstrijduren.

Ivan Leko: “Philippe Clement is een topcoach”

Ivan Leko is al een tijdje geen trainer meer. In Sport/Voetbalmagazine analyseert hij het seizoen van blauwzwart. "Het bestuur...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Komt deze oude bekende terug naar Jan Breydel?

Nu de competities overal stilliggen, gonst het van de transfergeruchten. Het Turkse Haberler meldt dat Ryan Donk terug naar Club Brugge zou...