Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zidane haalt spel Club Brugge naar beneden: “Zij hebben toch niets laten zien?”

Zinédine Zidane

Club Brugge kwam 0-2 voor tegen Real Madrid, maar speelde uiteindelijk 2-2 gelijk. Na afloop wees coach Zinedine Zidane vooral naar het spel van Blauw-Zwart.

Er was geen concentratie bij Real, vond Zidane. “Als je zo aan een wedstrijd begint, kan je natuurlijk nooit winnen. Ik zou niet zeggen dat mijn spelers er geen zin in hadden, maar er was geen concentratie, te weinig wedstrijdmentaliteit. Zeg nu zelf, de twee goals die we tegen kregen, waren toch om te lachen?”, wordt de Fransman geciteerd door Het Nieuwsblad.

Ook vond hij het spel van Club Brugge niet om over naar huis te schrijven. “Jullie kunnen nu wel de hele tijd over Real praten, maar zij (Club Brugge, nvdr.) hebben toch niets laten zien? Ze volgden ons overal, zelfs tot aan de cornervlag. Ze zijn in die eerste helft twee keer aan ons doel geweest, meer niet”, aldus Zidane.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws