Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Wordt het niet eens tijd dat VAR, journalisten en analisten hun blauw-zwarte pyjama uitdoen?”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Dat Bart Verhaeghe als voorzitter van Club Brugge tot voor de zomer ook een functie bekleedde als ondervoorzitter van de KBVB gaf de voorbije jaren vaak aanleiding tot kritiek. Zo werd er al eens gesproken over de fameuze “blauw-zwarte voetbalbond”. En dat opgehangen beeld blijft blijkbaar hangen bij diverse voetbalfans.

Zo pakt een lezer van Sport/Voetbalmagazine deze week uit met een opmerkelijke lezersbrief waarin hij niet bepaald mals is voor de arbitrage en uitpakt met nogal markante verdachtmakingen: “Je gaat je stilaan afvragen wat die mensen in dat VAR-busje zitten te doen. Een ganse voetbalcompetitie destabiliseren met beslissingen die niemand begrijpt. Consequent zijn? Neen!”, klinkt het fors.

“Zo gaan de ogen dicht wanneer er iets onregelmatigs gebeurt en wordt het vergrootglas bovengehaald om de kleinste foutjes te bestraffen. Club Brugge profiteert hiervan, kleinere ploegen zijn meestal de dupe. Beste mensen van de VAR, journalisten en analisten, wordt het niet eens tijd dat jullie die blauw-zwarte pyjama uitdoen? Jullie beslissingen, commentaren en analyses slaan nergens op en beïnvloeden het verloop van de Jupiler Pro League”, schrijft Johan Lieckens uit Herenthout.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws