Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wéér discussie over VAR: tweede doelpunt van Club geheel onterecht afgekeurd?

© Play Sports

Geen speeldag in de Jupiler Pro League zonder discussie rond de VAR. Ook afgelopen vrijdag in Moeskroen was het weer prijs. Zo werd de 0-2 van Krépin Diatta afgekeurd voor voorafgaand hands van Ruud Vormer. Maar raakt die de bal niet gewoon met de schouder?

Georges Leekens, vrijdagavond te gast in Studio Live van Play Sports, vond dat het tweede doelpunt niet had moeten afgekeurd worden: “Ik denk dat het meer voor buitenspel was, dat dachten wij althans van hieruit en dan blijkt dat het zogezegd voor handspel was. Ik vond het geen hands, de bal valt er gewoon op. Je moet een beetje flexibel zijn. Ik vind ook niet dat je de scheidsrechter naar het scherm moet laten komen om te kijken, dat moet je zelf beslissen in het busje.”

Onze ex-trainer, die ook een succesvol verleden heeft bij Moeskroen, had ook nog een mooi compliment in petto voor Ruud Vormer: “Hij heeft veel respect voor de supporters en omgekeerd. Hij straalt dat ook uit in zijn reacties, die altijd logisch zijn. Ruud is recht voor de raap, recht door zee en rechttoe rechtaan. Top!”

© Play Sports

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws