Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wat een kapitein! Ruud Vormer komt Clubfans bedanken die verplicht moeten blijven zitten

 © Facebook Sportwereld

Prachtige taferelen in de nasleep van die historische draw op het veld van Real Madrid: ineens dook Ruud Vormer opnieuw het veld op om de meegereisde blauw-zwarte fans te bedanken voor hun vocale steun.

De 31-jarige kapitein moest vroegtijdig de kleedkamers gaan opzoeken na een tweede gele kaart, maar dat tastte duidelijk zijn humeur niet aan. Onze Nederlandse aanjager kwam een flinke poos na het laatste fluitsignaal weer het veld op om de nog steeds in het stadion vertoevende supporters van Club Brugge te begroeten en dat leverde geweldige beelden op.

Santiago Bernabeu is leeg, maar de fans van Club Brugge moeten blijven zitten. En plots is daar Ruud Vormer…

Geplaatst door Sportwereld op Dinsdag 1 oktober 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws