Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer heeft veel vertrouwen in Club Brugge: ‘Real en PSG zijn niet onbereikbaar’

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Ruud Vormer pakte tegen Real Madrid twee keer geel, maar ook met tien man kon Club Brugge standhouden. Het werd 2-2. Na afloop reageerde de Nederlander vol vertrouwen tegenover Het Nieuwsblad.

Club Brugge stond 0-2 voor op Bernabeu. Vormer is toch een tikkeltje teleurgesteld. “Eigenlijk wel”, zuchtte Vormer. “We konden gewoon op kop staan in deze groep. Ik ben teleurgesteld en gelukkig tegelijk. Vooral tijdens de eerste helft hebben we een heel goed Brugge gezien. Na de rust gaan zij gas geven en dat weet je dat het moeilijk wordt om nog te voetballen. Maar we mogen hier heel trots zijn.”

Vormer heeft veel vertrouwen in Club Brugge. “Real en PSG onbereikbaar? Dat weet ik nog zo niet”, gaat Vormer verder. “We moeten gewoon doorgaan en onze situatie wedstrijd per wedstrijd bekijken. PSG hebben we nog twee keer en Madrid komt nog naar ons. We hebben trouwens nog niet verloren dit seizoen”, aldus de aanvoerder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws