Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verrassing De Ketelaere over Europees debuut bij Club: “Dat is toch gelukt”

Champions League

Het kwam als een verrassing van formaat. Charles De Ketelaere werd als de vervanger voor Ruud Vormer in de basis gedropt tegen Paris Saint-Germain. Na afloop reageerde de middenvelder op zijn Europees debuut tegenover Sporza.

“Ik had nog maar 1 keer gespeeld, tegen Francs Borains”, begint De Ketelaere. “Van Francs Borains naar PSG, dat is toch een groot verschil. Ik wist dat de kans groot was dat ik zou spelen, maar vanochtend is pas de knoop doorgehakt. Ik had toch wat spanning, maar zodra de match begon, is dat van me afgevallen. Ik had me voorgenomen scherp te zijn en dat is gelukt.”

De Ketelaere lette niet veel op de omstandigheden en het sterrenensemble van de Franse grootmacht.  “Je moet daar nuchter in blijven, anders kun je je match niet spelen. Ik zal pas achteraf beseffen tegen wie ik allemaal gespeeld heb. Ik weet ook al dat ik niet snel zal slapen vannacht”, aldus de middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws