Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Veelbelovende invalbeurt van jonge verdediger: “Op heel korte tijd heel goeie stappen aan het zetten”

© Play Sports

Een geluk bij een ongeluk: Clinton Mata viel gisteren geblesseerd uit tegen Standard, maar werd voor goed een uur voortreffelijk vervangen door de piepjonge Odilon Kossounou. Niet alleen de fans, ook medespelers én coach zagen dat het goed was.

De 18-jarige Ivoriaan stond niet alleen defensief zijn mannetje, ook in de opbouw toonde hij zijn kwaliteiten. En zo steekt de defensieve zomeraanwinst zijn neus aan het venster na een sterke voorbereiding waarin hij ook al geregeld zijn kunnen showde.

“Odilon heeft getoond dat we een brede kern hebben. Als er iemand out is, kan hij daar inspringen. Het is een van de positieve dingen die we onthouden”, klonk het na afloop lovend bij doelman Simon Mignolet.

En ook Philippe Clement was tevreden over de invalbeurt van zijn jeugdige centrale verdediger: “Ik ben heel positief over het debuut van Odilon Kossounou. Die jongen is op heel korte tijd heel goeie stappen aan het zetten. Hij is nog altijd maar 18 jaar en dat is een heel positief gegeven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws