Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken ziet het meteen klikken met één speler in het bijzonder: “Makkelijk om met hem samen te spelen”

 © Q2

Zijn eerste basisplaats bij de Rode Duivels meteen opgeluisterd met een mooie prestatie én een indrukwekkend resultaat: 9-0 tegen, een weliswaar weerloos en zwak, San Marino. Onze productieve middenvelder kon na afloop dan ook niet anders dan tevreden zijn. En ook het samenspel met Eden Hazard verliep bijzonder vlot.

“Het is natuurlijk leuk om een eerste keer te mogen starten. Het was uiteraard niet de moeilijkste tegenstander dus het was leuk om er zo in te komen. Ik denk dat we die match gewoon aangepakt hebben zoals het moest. We hebben een goed tempo in die wedstrijd gelegd en uiteindelijk moest de score misschien nog hoger opgelopen zijn dan 9-0”, reageerde Vanaken na afloop bij Q2.

Opvallend was vooral het vloeiende samenspel tussen Hazard en Vanaken, die vonden elkaar uitstekend. “Het is gemakkelijk om met zo iemand samen te spelen, hé. Hij stond nu voor mij en ik wist altijd aan wie ik de bal kwijt kon. Als je met zo iemand niet kunt samenspelen dan wordt het lastig. Het is gewoon een ontzettend goeie speler en het is makkelijk om met hem samen te spelen. Ik sta hier tussen allemaal wereldtoppers en dan zie je dat het allemaal wat makkelijker gaat”, besluit de Gouden Schoen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws