Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sfeergroep die instaat voor tifo zondag lanceert oproep voor extra helpende handen

Club Brugge tifo (Club Brugge - Gent)

Gisteren kon u al lezen dat er naarstig werk wordt gemaakt van een nieuwe tifo met het oog op de topper van zondag tegen Standard, maar de sfeergroep die de voorbereidingen treft, zat gisteravond eventjes met de handen in het haar door de slechte weersomstandigheden.

The Blues of F.C. Bruges plaatsten op Facebook dan ook een dringende oproep met het oog op het werven van meer helpende handen: “Door het slechte weer deze avond (gisteravond, red.) en de magere opkomst van vrijwilligers – 8 (!) man – staan we achter op schema. Helpende handen zijn meer dan welkom morgen (vandaag, red.) vanaf 15u30 tem 20u00, zaterdag van 8u00 tem 17u00 en zondag van 7u00 tem 12u00. Mailen naar medewerkers@bluesfcb.be is de boodschap!”, klinkt het.

UPDATE TIFO ⚠️ Door het slechte weer deze avond en de magere opkomst van vrijwilligers (8! man) staan we achter op…

Geplaatst door The Blues of F.C. Bruges op Donderdag 24 oktober 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws