Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Serieuze opsteker voor Club en Clement in aanloop naar match tegen PSG

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Morgenavond hoeft u dus niet te zoeken naar Ruud Vormer. Onze 31-jarige kapitein moet geschorst toekijken en dus is het maar zeer de vraag hoe Philippe Clement de afwezigheid van onze sterkhouder zal opvangen. Veel opties zijn er namelijk niet voorhanden…

Al is er wel goed nieuws van het trainingsveld want Éder Balanta lijkt net op tijd opnieuw fit voor de komst van de Franse topclub PSG. De Colombiaanse nummer zes viel in de bekermatch tegen Francs Borains uit met een hamstringblessure en miste zo de laatste drie competitiematchen tegen KV Mechelen, AA Gent en Moeskroen. Ook de Europese stunt tegen Real Madrid kon hij niet van nabij meemaken.

De 26-jarige defensieve middenvelder mag nu echter wel dromen van speelminuten tegen PSG want hij zit al meteen in de selectie voor onze derde opdracht in de Champions League. En dat is geen overbodige luxe gezien de afwezigheid van Vormer. De kans is dan ook groot dat Balanta een trio gaat vormen met Mats Rits (op de 8) en Hans Vanaken op de 10.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws