Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer zit nu al aan 10 (!) assists en ziet primeur bij Club: “Dat heb ik hier nog niet meegemaakt”

© Play Sports

Als er moet geknokt en geploeterd worden dan staat Ruud Vormer op de eerste rij. Onze kapitein ging ook in Waregem voorop in de strijd en leverde zoals we het intussen van hem gewend zijn ook weer twee prachtige assists af. Zijn teller staat nu al op tien stuks. Ruudje blijft net als de hele ploeg maar gaan.

18 op 18 op verplaatsing, het is ooit anders geweest bij Club Brugge. Dat beseft ook onze noeste kapitein maar al te goed: “Of ik zes uitoverwinningen ooit al heb meegemaakt? Ik denk het nog niet, hé, hier bij Club Brugge. We zijn goed bezig in uitwedstrijden, het is weleens anders geweest in het verleden. We zijn er blij mee en moeten zo doorgaan.”

Alles wat Vormer dit seizoen aanraakt, verandert in een assist: “Ik zei het net tegen Hans Vanaken: mijn assists maken ze af en de jouwe niet. Het is wel jammer voor hem, want hij gaf een paar zeer goede passes die beter verdienden. Maar dan ben ik er gelukkig ook nog die ze kan geven. Met die tien assists ben ik uiteraard heel blij, maar dat goaltje blijft wel achterwege. Assists zijn even belangrijk, hé, maar ik ben er niet echt mee bezig hoor.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws