Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer krijgt rood vlak voor spijtige 2-2: “Die eerste gele kaart had hij nooit moeten trekken”

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Voor Ruud Vormer zal het toch even balen geweest zijn: vlak voor de gelijkmaker van Real Madrid werd onze aanvoerder uitgesloten met een tweede gele kaart. Een terechte sanctie of niet, dat laten we in het midden, maar een belangrijke wedstrijdfase was het natuurlijk wel.

“Ik dacht dat ik de bal raakte, maar blijkbaar had ik ook de man. Maar die eerste gele kaart had hij nooit moeten trekken. Uiteindelijk baal je toch een beetje, al zullen we blij zijn als we de hele match eens terugkijken. Hier doe je het toch voor. Hier voetbal je voor, hier lééf je voor”, aldus onze kapitein.

Ook Clinton Mata, die doodleuk Eden Hazard in zijn achterzak stopte, had na afloop een reactie in huis: “We zijn een beetje ontgoocheld want we hadden ook 3 punten kunnen pakken. Maar we gaan hier toch vrede mee nemen. Dit was een grootse avond. We hebben gedurfd gespeeld en hebben onze kansen gegrepen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws