Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer blikt terug op rode kaart: “Verschrikkelijk en heel naar, maar we gaan gewoon lekker door”

©  Sports Late Night

Het gaat Ruud Vormer ook dit seizoen weer voor de wind bij Club Brugge. De alomtegenwoordige motor van blauw-zwart strooit weer met assists en infiltraties, maar die bijzonder zure rode kaart tegen Real Madrid is toch een smetje op het blazoen.

“Wat ik gezegd heb tegen de ref? Ik heb wel wat dingetjes geroepen, dat hij blind was. Ik vond het niet zo erg, daar moet hij toch een beetje tegen kunnen, toch? Dat mag toch een beetje? Je zit in de emotie van een wedstrijd op Madrid en wij zijn Brugge, dan vind ik dat hij ook wel een beetje moet meeleven”, klonk het in Sports Late Night.

“Of ik daar nu spijt van heb? Neen. Die mogelijke schorsing is natuurlijk heel erg, maar ik heb er geen spijt van, anders zou ik het ook niet doen. Het wordt misschien wel meer dan één match, dat is klote, maar ik zou het zo opnieuw doen”, aldus een overtuigde Ruud Vormer.

“Ik vond die eerste gele kaart onterecht want Ik zag Eden Hazard niet. Die tweede kan je geven. Verschrikkelijk en heel naar dat ik daardoor misschien nog een paar mooie avonden ga missen, maar ik kan het niet meer terugdraaien. Het is gebeurd, we gaan gewoon lekker door.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws