Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Rode kaart van Vormer krijgt nog serieus staartje: UEFA start procedure

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

De uitsluiting van Ruud Vormer tegen Real Madrid was bijzonder zuur aangezien onze kapitein van het veld gestuurd werd vlak voor de 2-2. En intussen blijkt ook nog eens dat de rode kaart een stevig staartje krijgt.

Zo heeft de UEFA aangekondigd dat het een disciplinaire procedure start omdat de 31-jarige Vormer beledigend taalgebruik zou gehanteerd hebben ten aanzien van een wedstrijdofficial, in dit concrete geval de Bulgaarse scheidsrechter Georgi Kabakov.

Bij het verlaten van het veld zou de Brugse aanvoerder de nodige verwensingen naar het hoofd van de ref hebben geslingerd. Op donderdag 17 oktober – binnen exact twee weken dus – zou de UEFA zich buigen over de zaak. Ruud Vormer mist op dinsdag 22 oktober hoe dan ook al zeker de eerstvolgende Europese thuismatch tegen PSG.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws