Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Respect voor Zulte Waregem is groot: “Ik verwacht dat ze play-off 1 gaan spelen”

Ruud Vormer op de paal (Club Brugge - Zulte Waregem)

In het verleden toonde Zulte Waregem zich al meermaals het zwarte beest van Club Brugge en ook vanavond zal de trip naar de Gaverbeek allesbehalve een gezondheidswandeling worden. De ploeg van Francky Dury prijkt namelijk op amper een puntje van de belangrijke top-6.

Philippe Clement beseft dan ook als geen ander hoe lastig de klus wordt: “We zijn bezig met de beste ploeg op het veld te brengen tegen een goeie tegenstander die in eigen huis 13 op 15 heeft gepakt, thuis 15 doelpunten heeft gescoord in 6 matchen én er maar 5 heeft geslikt”, aldus Clement. “We weten dat het weer een heel moeilijke uitwedstrijd wordt. Ik ben hier al lang en ik heb altijd geweten dat het op Zulte Waregem heel moeilijk is.”

Onze opponent van vanavond strijdt volop mee voor play-off 1, dat ziet ook onze T1: “Het is een ploeg die ik dit seizoen heel hoog inschat, ze hebben heel goeie transfers gedaan. Ze hebben ook een aantal jongens met heel veel ervaring die ik heel goed ken omdat ik er in het verleden mee samengewerkt heb, zoals Ibrahima Seck en Davy De fauw. Ik weet wat zo’n jongens in een kleedkamer kunnen doen. Er zit een heel goeie dynamiek in die ploeg en ik verwacht dat ze play-off-1 gaan spelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws