Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Real away voor altijd in het blauw-zwarte geheugen: “Onbeschrijfelijk! Dit nemen ze ons nooit meer af”

© Twitter Club Brugge

Voor het tweede jaar op rij mochten de fans van Club Brugge in groten getale naar Madrid afzakken en vooral de verplaatsing van dit jaar zullen de blauw-zwarte fans niet snel vergeten. Een geweldige ervaring, niet in het minst door die historische 2-2 in het imposante Santiago Bernabéu.

Ook notoire FCB-fan Jim Neyt was er deze week bij in Madrid en schreef zijn onvergetelijke ervaringen neer in een prachtig blogbericht: “De avond voor de wedstrijd, en uiteraard ook er na, werd er overal in de straten van Madrid feest gevierd door de Clubfans. Centro Madrid leek even een verlengstuk te zijn van de Grote Markt en de Eiermarkt in Brugge. In discotheek ‘Icon Club’ waren er zo’n kleine duizend fans aanwezig. Een uur na de opening was het daar al te klein voor al die Brugse soldaten en was het aanschuiven tot op straat om binnen te geraken”, klinkt het.

“Toen we de volgende dag met de metro naar Bernabéu gingen, zongen zelfs toeristen mee met de liederen en wensten ze ons veel succes toe. Ze namen hun smartphones om deze unieke beelden vast te leggen. Ook tijdens de wedstrijd gaven onze supporters het beste van zichzelf. En dat zag ook Graham Hunter, Real reporter voor de UEFA. ‘Ik werk al sinds 2002 in Bernabéu en het is al lang, lang geleden dat ik nog zo’n luide bezoekende supporters heb meegemaakt als die van Club Brugge.'”

Clubblogger Jim Neyt sluit af op pakkende wijze: “Weet je, het mooie aan Champions Leaguewedstrijden is die onbeschrijfelijke sfeer. De spanning, ontlading en emoties tot de allerlaatste seconde. Heerlijk! Wanneer je de rust ingaat met een 0-2 voorsprong kijk je even om je heen en geniet je van het moment. De tranen van vreugde die in de ogen te lezen stonden bij de supporters. Onbeschrijfelijk! Dit nemen ze ons nooit meer af. Nogmaals werd duidelijk waarom ik als kind koos voor Club, onze Club. Ongelofelijk trots om deel te mogen uitmaken van deze warme familie.”

Oh when the Blues go marching in. 🔵⚫️ Iedereen had het erover, Club kon wel eens gaan stunten tegen de grootste, meest…

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Donderdag 3 oktober 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws