Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

PSG ziet Club Brugge niet als zwak broertje: “Mijn respect voor hen is groot”

Champions League

Club Brugge gaat de clash aan tegen Paris Saint-Germain in het Jan Breydelstadion. PSG-coach Thomas Tuchel gaf een persconferentie voor het Champions League-duel.

Club Brugge wordt niet gezien als het zwakke broertje. “Ik heb ze voldoende geanalyseerd: mijn respect voor hen is groot. Kleine ploeg in deze groep? Ze stonden 0-2 voor op Real Madrid en speelde thuis gelijk tegen Galatasaray – en daar verdienden ze meer.”

Blauw-Zwart maakte al veel indruk in het kampioenenbal. “We mogen ons hier aan een heel moeilijke opdracht verwachten”, wordt de Duitse oefenmeester geciteerd door Het Nieuwsblad. “Ze hebben dit seizoen nog geen wedstrijd verloren. Het is een goede ploeg met veel energie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws