Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

PSG zag tactiek Club Brugge aankomen: “Het was echt een zware wedstrijd”

Club Brugge kreeg forfaitcijfers rond de oren tegen PSG. Toch zagen de Fransen en coach Thomas Tuchel een zware wedstrijd.

Volgens Tuchel speelde Club Brugge gedurfd. “Club heeft ons niet verrast met die tactiek. We hadden ons aan die durf en energie verwacht. Het was echt een zware wedstrijd voor ons. We verdedigden te laag, te passief, in de duels kwamen we tekort en op de counter waren we niet goed.”

PSG bleef echter zijn eigen spel spelen en in de tweede helft drukte het door. “Ons vertrouwen verloren we echter nooit en zo zetten we vandaag een belangrijke stap richting de achtste finales. Het is niet makkelijk om in de Champions League uit bij Club te gaan winnen. Dit is echt een uitzonderlijke zege”, wordt Tuchel geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws