Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ongrijpbare Dennis plaatst orgelpunt op onvergetelijke week en prijst team: “Steunen elkaar door dik en dun”

 © Play Sports

Wat een week voor Emmanuel Dennis! Onze 21-jarige Nigeriaanse flankaanvaller trok tegen AA Gent de uitstekende lijn van tegen Real Madrid door en bedankte andermaal met een (struikel)doelpunt.

“Het was een goede match van de ploeg en een belangrijke zege. Bij verlies stonden we slechts gelijk met Gent, maar dankzij deze overwinning hebben we nu zes punten voorsprong. We speelden thuis, de drie punten waren belangrijk en ik ben tevreden met mijn doelpunt. Ik dank God en blijf hard werken”, doet Dennis zijn verhaal aan de mensen van de clubwebsite.

“We hebben een sterk team, hebben veel positieve energie en we steunen elkaar door dik en dun. Niet alleen de aanvallers zijn top. We hebben een goeie keeper, de verdedigers zijn kalm en volwassen en ook de middenvelders doen het uitstekend. Iedereen speelt sterk en geeft zich ten volle voor de ploeg”, aldus onze explosieve Nigeriaanse spits.

“Voorlopig zijn we dus de beste ploeg dit seizoen, maar het is nog vroeg en er volgen nog dertig wedstrijden. Nu moet je gewoon matchen winnen en dan we zien wel waar we eindigen. We blijven ongeslagen, maar in voetbal kan alles. We moeten gewoon ons hoofd erbij houden, hard blijven werken en elke match alles geven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws