Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nu ook Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert verhoord in zaak ‘Propere Handen’

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Terwijl de competitie op volle toeren draait, blijft ook het gerechtelijk onderzoek ‘Propere Handen’ doorlopen. Zo moesten gisteren Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert op bezoek bij de speurders.

In concreto moesten onze blauw-zwarte topmensen vragen beantwoorden over facturen die zijn opgesteld door de beruchte spelersmakelaar Dejan Veljkovic, een van dé spilfiguren in het onderzoek dat een jaar geleden een schokgolf joeg door het Belgische voetbal.

Over de inhoud van de ondervraging werd na afloop met geen woord gerept. Het verhoor zou een uur geduurd hebben en uiteindelijk mochten Mannaert en Verhaeghe de gebouwen van de federale politie in Hasselt verlaten zonder ook maar één gestelde voorwaarde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws